Veggie pastasalade met avocado – mosterd dressing

Deze glutenvrije pasta smaakt overheerlijk met deze dressing. Ideaal voor een warme dag

Veggie pastasalade met avocado - mosterd dressing
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Veggie pastasalade met avocado - mosterd dressing
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Porties Prep Tijd Kook Tijd Passieve Tijd
4porties 20minuten 10minuten 30minuten
Porties Prep Tijd
4porties 20minuten
Kook Tijd Passieve Tijd
10minuten 30minuten
Ingrediënten
Porties: porties
Ingrediënten
Porties: porties
Instructies
  1. Doe alle ingrediënten van de dressing in een blend en mix alles tot een smeuïge massa.
  2. Kook de pasta af volgens de gebruiksaanwijzing en en spoel een tijdje af onder koud water zodat deze afgekoeld is
  3. Rasp de babywortels en doe ze samen met de in blokjes gesneden ui , komkommer en paprika onder de pasta
  4. Voeg ook de gespoelde en uitgelekte kikkererwten en cherrytomaten onder de pasta
  5. Snij de dille en peterselie fijn en voeg deze samen met de dressing onder de pasta en meng alles goed onder elkaar
  6. Zet de pasta minimum 30 minuten in de ijskast voor je hem opdient.
  7. Deze pasta kan je perfect 3 dagen bewaren in de ijskast
Deel dit Recept

Geef een reactie