Veggie pastasalade met avocado – mosterd dressing
Porties Prep Tijd
4porties 20minuten
Kook Tijd Passieve Tijd
10minuten 30minuten
Porties Prep Tijd
4porties 20minuten
Kook Tijd Passieve Tijd
10minuten 30minuten
Ingrediënten
Dressing
Salade
Instructies
  1. Doe alle ingrediënten van de dressing in een blend en mix alles tot een smeuïge massa.
  2. Kook de pasta af volgens de gebruiksaanwijzing en en spoel een tijdje af onder koud water zodat deze afgekoeld is
  3. Rasp de babywortels en doe ze samen met de in blokjes gesneden ui , komkommer en paprika onder de pasta
  4. Voeg ook de gespoelde en uitgelekte kikkererwten en cherrytomaten onder de pasta
  5. Snij de dille en peterselie fijn en voeg deze samen met de dressing onder de pasta en meng alles goed onder elkaar
  6. Zet de pasta minimum 30 minuten in de ijskast voor je hem opdient.
  7. Deze pasta kan je perfect 3 dagen bewaren in de ijskast