Veggiesaté met champignons en kruidenkaas

Een heerlijke veggie-brochette die past op bij elke BBQ!

Veggiesatés met champignons en kruidenkaas
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Veggiesatés met champignons en kruidenkaas
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Porties Prep Tijd Kook Tijd
4pers 10minuten 5minuten
Porties Prep Tijd
4pers 10minuten
Kook Tijd
5minuten
Ingrediënten
Porties: pers
Ingrediënten
Porties: pers
Instructies
  1. Laat de cottagecheese uitlekken in een zeef.
  2. Borstel de champignons schoon en verwijder de steeltjes.
  3. Snipper de lente-ui.
  4. Hak de bladpeterselie, tijmblaadjes en rozemarijntakjes.
  5. Roer de lente-ui, de groene kruiden en 1 el olie door de cottagecheese. Laat het overtollig vocht uitdruipen in de zeef. Kruid naar smaak met peper en zout en zet apart in een kommetje.
  6. Vul elk champignonhoedje met de kruidenkaas. Prik de champignons op een satéprikker en duw ze stevig tegen elkaar aan. Bestrijk de champignons met wat olijfolie.
  7. Rooster de satés goudbruin op het rooster in de laagste stand. Leg de champignonsatés op borden en besprenkel ze met wat olijfolie. Werk af met takjes rozemarijn en takjes tijm.
Deel dit Recept

Geef een reactie