Verse vijgen met ricotta en amandelschijfjes

Heerlijk ontbijt of dessert , jij kiest!

Verse vijgen met ricotta en amandelschijfjes
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Verse vijgen met ricotta en amandelschijfjes
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Porties Prep Tijd Kook Tijd
2pers 5minuten 15minuten
Porties Prep Tijd
2pers 5minuten
Kook Tijd
15minuten
Ingrediënten
Porties: pers
Ingrediënten
Porties: pers
Instructies
  1. Snijd de vijgen in vieren, maar let op, niet helemaal tot beneden!
  2. Neem twee vuurvaste kommetjes en zet de vijgen erin. Plooi ze bovenaan open en vul ze met ricotta.
  3. Strooi er de amandelschilfers over en zet ze een 15-tal minuten in de oven op 180°C.
Deel dit Recept

Geef een reactie