Vijgentaart met romige geitenkaas en honing

Lekker als lunch of zelfs als klein warm voorgerecht.

Vijgentaart met romige geitenkaas en honing
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Vijgentaart met romige geitenkaas en honing
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Ingrediënten
Porties:
Ingrediënten
Porties:
Instructies
  1. Neem een vlaaivorm van ongeveer 22 centimeter doorsnede. Deze past precies in je Airfryer (met behulp van de Grillpan accessoire).
  2. Leg een vetvrij papier in de vorm en leg daar de plakjes bladerdeeg overheen. Ze mogen een beetje over de rand hangen.
  3. Meng de Griekse yoghurt met de honing en peper en zout.
  4. Smeer dit mengsel op het bladerdeeg.
  5. Snijd de geitenkaas in dunne plakjes en leg deze op het yoghurt mengsel. Bestrooi het geheel met wat gedroogde oregano.
  6. Snijd de vijgen in mooie dunne plakjes en leg deze op de taart.
  7. Bak de taart 20 minuten op 170 graden.
  8. Dien de taart lauwwarm op.
Deel dit Recept

Geef een reactie