Een heerlijk , licht verteerbaar en gezond gerecht!
Porties | Prep Tijd | Kook Tijd |
4porties | 15minuten | 15minuten |
Porties | Prep Tijd |
4porties | 15minuten |
Kook Tijd |
15minuten |
- 150 gr zalmfilet in grove blokjes
- 150 gr kabeljauw in grove blokjes
- 12 grote garnaal
- 250 gr couscous
- 1 groene paprika blokjes
- 1 rode paprika blokjes
- 100 gr spinazie
- 6 takjes dille fijngehakt
- 6 takjes peterselie fijngehakt
Ingrediënten
Porties: porties
|
- Verwarm de oven voor op 200 graden. Bekleed een bakblik met bakpapier.
- Maak 8 spiesen met de blokjes zalm, kabeljauw en garnalen.
- Bestrooi met peper en zout.
- Bak ze circa 8 minuten in de oven en draai halverwege om.
- Je kunt ze ook grillen in een grillpan met een laagje olie.
- Wel in de tussentijd de couscous volgens de aanwijzing op de verpakking.
- Meng daarna met de rauwe paprika en spinazie en breng op smaak met olijfolie, (tomaten)azijn, dille, peterselie en zout.
- Serveer de vis kebabs met de couscous salade.
Recept door francescakookt