Vis kebab met couscous

Een heerlijk , licht verteerbaar en gezond gerecht!

Vis kebab met couscous
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Vis kebab met couscous
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Porties Prep Tijd Kook Tijd
4porties 15minuten 15minuten
Porties Prep Tijd
4porties 15minuten
Kook Tijd
15minuten
Ingrediënten
Porties: porties
Ingrediënten
Porties: porties
Instructies
  1. Verwarm de oven voor op 200 graden. Bekleed een bakblik met bakpapier.
  2. Maak 8 spiesen met de blokjes zalm, kabeljauw en garnalen.
  3. Bestrooi met peper en zout.
  4. Bak ze circa 8 minuten in de oven en draai halverwege om.
  5. Je kunt ze ook grillen in een grillpan met een laagje olie.
  6. Wel in de tussentijd de couscous volgens de aanwijzing op de verpakking.
  7. Meng daarna met de rauwe paprika en spinazie en breng op smaak met olijfolie, (tomaten)azijn, dille, peterselie en zout.
  8. Serveer de vis kebabs met de couscous salade.
Notities

Recept door francescakookt

Deel dit Recept

Geef een reactie