Volkoren spelt penne met venkel , tomaat en zalm

De penne is de ideale pasta in dit gerecht. De saus blijft door de ribbels lekker aan de pasta hangen

Volkoren spelt penne met venkel , tomaat en zalm
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Volkoren spelt penne met venkel , tomaat en zalm
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Porties Prep Tijd Kook Tijd
4porties 10minuten 20minuten
Porties Prep Tijd
4porties 10minuten
Kook Tijd
20minuten
Ingrediënten
Porties: porties
Ingrediënten
Porties: porties
Instructies
  1. Kook de pasta volgens de aanwijzing op de verpakking al dente.
  2. Snij de venkel in schijfjes , de knoflook fijn en halveer de cherrytomaten.
  3. Verhit de helft van de olijfolie in een pan en bak de venkel , het venkelzaad en knoflook gedurende 7 minuten op een middelmatig vuur.
  4. Voeg de tomatensaus erbij en verwarm nog een 3tal minuten. Breng op smaak met peper en zout
  5. Doe de andere rest van de olijfolie in een andere pan, kruid de zalm met peper en zout en bak een 3tal minuten aan elke zijde. Je kan hem ook 15 minuten in een voorverwarmde oven van 180 graden bakken .
  6. Voeg de laatste 3 minuten de cherrytomaten toe en bak ze mee.
  7. Giet de pasta af en meng deze door de saus. Verdeel over de borden doe de zalm instukken erover samen met de tomaten.
  8. Garneer met blaadjes basilicum
Deel dit Recept

Geef een reactie