Vruchtenbrood

Lekker voor onderweg, op school of werk en gewoon thuis en is glutenvrij !

Vruchtenbrood
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Vruchtenbrood
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Prep Tijd Kook Tijd
15minuten 45minuten
Prep Tijd
15minuten
Kook Tijd
45minuten
Ingrediënten
Porties:
Ingrediënten
Porties:
Instructies
  1. Laat de gedroogde vruchten weken in lauw water. Droog ze af en snijd de abrikozen fijn
  2. Warm de oven voor op 200 graden;
  3. Meng het boekwijtmeel , kaneel , baksoda en zout in een kom.
  4. Doe de yoghurt hierbij en mix totdat je een egale substantie hebt.
  5. Voeg de vruchten toe aan het beslag.
  6. Vet het bakblik met wat boerenboter in en doe het deeg erbij.
  7. Bak het vruchtenbrood circa 40-45 minuten in de oven.
  8. Het is gaar als een breinaald er droog uit komt.
  9. Laat het even afkoelen voordat je het uit de vorm haalt.
Deel dit Recept

Geef een reactie