Wafeltjes van bladerdeeg en gerookte zalm

Zo simpel , origineel  en super lekker aperitiefhapje of tapashapje!

Wafeltjes van bladerdeeg en gerookte zalm
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Wafeltjes van bladerdeeg en gerookte zalm
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Porties Prep Tijd Kook Tijd
6porties 10minuten 10minuten
Porties Prep Tijd
6porties 10minuten
Kook Tijd
10minuten
Ingrediënten
Porties: porties
Ingrediënten
Porties: porties
Instructies
  1. Verhit een wafelijzer
  2. Verdeel de bladerdeegvellen in 12 vierkantjes van 5 bij 5 centimeter.
  3. Besmeer elk bladerdeegplakje met een laagje mierikswortelsaus.
  4. Beleg 6 plakjes bladerdeeg met gerookte zalm. Dek de zalm telkens af met een tweede plakje bladerdeeg.
  5. Bak de wafeltjes in het wafelijzer en dien warm op.
Deel dit Recept

Geef een reactie