Walnoten pesto

Om gewoon te genieten op verse pasta of bij een tosti.

Walnoten pesto
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Walnoten pesto
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Porties Prep Tijd
4porties 15minuten
Porties Prep Tijd
4porties 15minuten
Ingrediënten
Porties: porties
Ingrediënten
Porties: porties
Instructies
  1. Mix de walnoten met een staafmixer tot ze tot een grof poeder vermalen zijn.
  2. Voeg de knoflook toe en mix nog een keer.
  3. Voeg al roerend het citroensap en de helft van de olijfolie geleidelijk toe. Voeg tenslotte de basilicum en de Parmezaanse kaas toe en mix verder totdat de pesto een gladde pasta is.
  4. Schenk de rest van de olijfolie erbij en breng op smaak met zout en peper.
  5. Deze pesto kan je perfect een week bewaren in de koelkast wanneer le een extra laagje olijfolie erbij doet eer je de pot afsluit
Deel dit Recept

Geef een reactie