Warme rabarber – makreel salade

Deze glutenvrije salade is een mooie combinatie van smaken en texturen. De rokerige makreel vormt een mooi contrast met de  gekruide rabarber en mierikswortel-crème fraîche dressing.
Warme rabarber - makreel salade
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Warme rabarber - makreel salade
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Porties Prep Tijd Kook Tijd
4porties 15minuten 10minuten
Porties Prep Tijd
4porties 15minuten
Kook Tijd
10minuten
Ingrediënten
Porties: porties
Ingrediënten
Porties: porties
Instructies
  1. Verwarm de oven voor op 180 graden.
  2. Doe de stukjes rabarber in een bakplaat en besprenkel ze met de aall spices , sap en zeste van de appelsien , zwarte peper , kokosbloesemsuiker en olijfolie. Mix alles goed onder elkaar
  3. Rooster voor zo'n 10 minuten totdat de rabarber een beetje zacht is maar wel zijn vorm behoud. Laat deze afkoelen
  4. Mix de ingrediënten van de dressing onder elkaar en voeg er 1 el water erbij en het sap van de rabarber uit de oven.
  5. Mix de waterkers , raketsla en babyspinzie onder elkaar en verdeel over de 4 borden.
  6. Verdeel daar de gerookte makreel stukjes , komkommer en rabarber over en besprenkel deze met de dressing
  7. Smakelijk
Deel dit Recept

Geef een reactie