Warme rabarber – makreel salade
Porties Prep Tijd
4porties 15minuten
Kook Tijd
10minuten
Porties Prep Tijd
4porties 15minuten
Kook Tijd
10minuten
Ingrediƫnten
Dressing
Instructies
  1. Verwarm de oven voor op 180 graden.
  2. Doe de stukjes rabarber in een bakplaat en besprenkel ze met de aall spices , sap en zeste van de appelsien , zwarte peper , kokosbloesemsuiker en olijfolie. Mix alles goed onder elkaar
  3. Rooster voor zo’n 10 minuten totdat de rabarber een beetje zacht is maar wel zijn vorm behoud. Laat deze afkoelen
  4. Mix de ingrediƫnten van de dressing onder elkaar en voeg er 1 el water erbij en het sap van de rabarber uit de oven.
  5. Mix de waterkers , raketsla en babyspinzie onder elkaar en verdeel over de 4 borden.
  6. Verdeel daar de gerookte makreel stukjes , komkommer en rabarber over en besprenkel deze met de dressing
  7. Smakelijk