Waterkerssoep met kropsla, zuring en Granny Smith

Zalig fris soepje!

Waterkerssoep met kropsla, zuring en Granny Smith
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Waterkerssoep met kropsla, zuring en Granny Smith
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Porties Prep Tijd Kook Tijd
2pers 15minuten 5minuten
Porties Prep Tijd
2pers 15minuten
Kook Tijd
5minuten
Instructies
  1. Breng het water aan de kook en voeg de bouillon gelei en de roomkaas toe.
  2. Voeg de roux toe en kook het geheel ca. 4 minuten rustig door.
  3. Voeg de waterkers en de slabladeren toe en kook het geheel 1 minuut door.
  4. Pureer de soep met een staafmixer of in een blender.
  5. Breng de waterkerssoep op smaak met geconcentreerde bouillon en wat peper.
  6. Garnituur
  7. Pluk de kervel en de waterkers en snijd de zuring in chiffonade
  8. Schil de appel en snijd deze in brunoise.
  9. Opmaak
  10. Verdeel de appel over de borden en schep de soep erop.
  11. Maak op het laatste moment de soep af met de kruiden en serveer direc
Notities

bron vtmkoken

Deel dit Recept

Geef een reactie