Winterse bruine rijst salade

FavoriteLoadingAan favoriete recepten toevoegen

Een lekkere vegetarische salade maar ook een stukje vis zou hier lekker bij zijn!

Winterse bruine rijst salade
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Winterse bruine rijst salade
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Porties Prep Tijd Kook Tijd
4porties 10minuten 30minuten
Porties Prep Tijd
4porties 10minuten
Kook Tijd
30minuten
Ingrediënten
Porties: porties
Ingrediënten
Porties: porties
Instructies
  1. Verwarm de oven voor op 180 graden
  2. Kook de rijst volgens de gebruiksaanwijzing gaar in groentenbouillon in plaats van gewoon water.
  3. Mix de bloemkool - en broccoliroosjes samen met de rijstolie , knoflook en komijnzaden.
  4. Leg op een bakplaat en rooster ze in de oven voor zo'n 30 minuten tot ze lichtjes krokant zijn, roer ze regelmatig om.
  5. Wanneer je ziet dat de bloemkool bruin begint te worden voeg je de amandelen en kikkererwten erbij en roer alles goed onder.
  6. Bak alles nog 5 minuten ( tot de amandelen een beetje bruin komen)
  7. Mix de ovengroenten onder de rijst door elkaar.
  8. Doe de feta , babyspinazie , lenteui , granaatappelzaden , koriander en het citroensap eronder en kruid goed af met peper en zout.
  9. Smakelijk
Deel dit Recept

Geef een reactie