Witlof in bladerdeeg

Witlof met een twist

Witlof in bladerdeeg
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Witlof in bladerdeeg
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Porties Prep Tijd Kook Tijd
1portie 10minuten 20minuten
Porties Prep Tijd
1portie 10minuten
Kook Tijd
20minuten
Ingrediënten
Porties: portie
Ingrediënten
Porties: portie
Instructies
  1. Verwarm de oven voor op 150 graden.
  2. Verhit wat olie in de wok. Voeg hierbij de gesneden witlof . Laat dit licht garen en voeg er vervolgens de gesneden groenten erbij.
  3. Snijd het plak kaas in vier gelijke delen. Leg een deel kaas op het bladerdeeg en doe hier twee scheppen van het witlof mengsel op.
  4. Klap het bladerdeeg dicht, zin een driehoek en plooi de randen met het uiteinde van een vork toe en smeer ze in met wat eigeel.
  5. Schuif het rooster met de gevulde witlof pakketjes in de oven.
  6. Na een 15tal minuten zijn de pakketjes licht gekleurd
Deel dit Recept

Geef een reactie