Witlofsalade met appel en walnoten
Porties Prep Tijd
2personen 20minuten
Porties Prep Tijd
2personen 20minuten
Ingrediënten
Instructies
  1. Doe de rozijnen in een kommetje en giet er wat warm water over en laat even wellen.
  2. Maak het witlof schoon, verwijder het harde gedeelte en snijd vervolgens in fijne reepjes.
  3. Schil de appel, snijd in kleine stukjes (ik snijd ze eerst in achten, en vervolgens in dunne plakjes) en vermeng met het witlof.
  4. Breek de walnoten in grove stukken en strooi over het witlof.
  5. Giet het overtollige water van de rozijnen af, en voeg ze vervolgens toe aan de salade.
  6. Snipper de bieslook fijn, en voeg toe aan de salade.
  7. Kruid met peper en zout.
  8. Voeg de mayonaise toe aan de salade en roer alles goed door.
Notities

Dit recept werd ons bezorgd door https://onaponakookt.wordpress.com/