Witloofbootjes met kingkrab en granaatappel

Een simpel maar heerlijk hapje dat niet mag ontbreken op de feesttafel!

Witloofbootjes met kingkrab en granaatappel
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Witloofbootjes met kingkrab en granaatappel
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Porties Prep Tijd
10porties 15minuten
Porties Prep Tijd
10porties 15minuten
Ingrediënten
Porties: porties
Ingrediënten
Porties: porties
Instructies
  1. Pel het ei en plet het met een vork.
  2. Snij het krabvlees in stukken en meng het onder het ei.
  3. Voeg de Griekse yoghurt, het citroensap, de currypasta, fleur de sel en peper toe en meng.
  4. Voeg hierna ook de peterselie en olijfolie toe.
  5. Vul de witloofblaadjes met de krabvulling en werk af met granaatappelpitjes.
  6. Tip: Rol de granaatappel op een werkblad terwijl je er hard op duwt. Snijd de vrucht doormidden en klop met een lepel op de schil, zodat je de pitjes gemakkelijk kan verwijderen.
Deel dit Recept

Geef een reactie