Witloofroomsoep met amandelen

Maak een super-de-luxe versie van witloofsoep. en erg verrassend en feestelijk soepje.

Witloofroomsoep met amandelen
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Witloofroomsoep met amandelen
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Porties Prep Tijd Kook Tijd
4porties 20minuten 20minuten
Porties Prep Tijd
4porties 20minuten
Kook Tijd
20minuten
Ingrediënten
Porties: porties
Ingrediënten
Porties: porties
Instructies
  1. Fruit de ui in een eetlepel boter. Voeg na een minuutje het witloof toe en laat kort meebakken. Blus met de bouillon. Breng aan de kook en doe er de aardappelblokjes bij. Laat 15 minuten sudderen.
  2. Rooster de amandelschilfers even aan zodat ze goudbruin zijn. Laat ze opdrogen op keukenpapier en zet even opzij.
  3. Pureer de soep met een staafmixer en breng opnieuw aan de kook. Schenk er de room bij en roer glad. Kruid bij met peper en zout.
  4. Giet de soep door een zeef zodat je echt een heel romige soep hebt.
  5. Verdeel de soep over 4 kommetjes en werk af met de amandelschilfers en de bieslook. Serveer goed heet.
Deel dit Recept

Geef een reactie