Witloofschuitjes met blauwe kaas

Simpel, en lekker bovendien en vooral snelle hap voor bij de aperitief of als gezond tussendoortje…

Witloofschuitjes met blauwe kaas
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Witloofschuitjes met blauwe kaas
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Porties Prep Tijd
4pers 10min
Porties Prep Tijd
4pers 10min
Ingrediënten
Porties: pers
Ingrediënten
Porties: pers
Instructies
  1. Verkruimel de roquefort in een kom. Hak de hazelnoten niet te fijn en doe ze erbij. Roer er de roomkaas en de peterselie door. Breng op smaak met peper en zout. Zet tot gebruik in de koelkast.
  2. Spoel de blaadjes witloof en maak ze droog. Snij ze indien nodig onderaan wat bij. Leg er een lepeltje van het kaasmengsel in en garneer eventueel met een plukje groen.
Notities

bron libelle

Deel dit Recept

Geef een reactie