Wulken met pastinaak en knoflookboter

Seppe Nobels en Pascale Naessens zitten op dezelfde golflengte. Toch zeker op het vlak van voeding. Lokale en verse gerechten komen bij beide chefs aan de orde. Speciaal voor Feeling GODL Pascale Naessens creëerde Seppe Nobels van Graanmarkt dit recept!

Wulken met pastinaak en knoflookboter
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Wulken met pastinaak en knoflookboter
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Porties Prep Tijd Kook Tijd
4pers 20minuten 25minuten
Porties Prep Tijd
4pers 20minuten
Kook Tijd
25minuten
Ingrediënten
Porties: pers
Ingrediënten
Porties: pers
Instructies
  1. Maak de court-bouillon een dag van tevoren: doe alle ingrediënten in een pan met water en breng ze aan de kook. Laat volledig afkoelen. Spoel de wulken vijf keer tot al het zand weg is. Schep de wulken in de ijskoude court-bouillon en breng die op een middelhoog vuur tot aan het kookpunt. Neem de pan van het vuur en laat alles afkoelen. Schep de wulken dan uit de bouillon. Stoof ze aan met de slierten pastinaak. Serveer ze met de peterselie, de sjalot en de knoflookboter.
Notities

bron feeling chef seppe

Deel dit Recept

Geef een reactie