Zalm met Asperges en Sojascheuten

Zalm met Asperges en Sojascheuten

Zalm met Asperges en Sojascheuten
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Zalm met Asperges en Sojascheuten
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Porties Prep Tijd Kook Tijd
4porties 15minuten 15minuten
Porties Prep Tijd
4porties 15minuten
Kook Tijd
15minuten
Ingrediënten
Porties: porties
Ingrediënten
Porties: porties
Instructies
  1. - schil de asperges en snijd ze in stukken van 3cm
  2. - snijd de zalm in hapklare blokjes
  3. - verhit de helft van de olie in de wok en roerbak er gedurende ongeveer 3 minuten de asperges in
  4. - schep de asperges uit de wok
  5. - verhit de rest van de olie en breng die p smaak met de ketjap of tamari en bak er gedurende 2 min de zal in
  6. - voeg de witte wijn bij de zalm en roer er dan voorzichtig de asperges en de sojascheuten door
  7. - breng op smaak met peper en laat alles gedurende een paar min goed heet worden
  8. - schik op een bord en besprenkel met wat citroensap.
Notities

Recept door Filip Dendauw

Deel dit Recept

Geef een reactie