Zalm opgevuld met spinazie

Ideaal gerecht na een drukke werkdag , is zo gemakkelijk en snel klaar

Zalm opgevuld met spinazie
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Zalm opgevuld met spinazie
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Porties Prep Tijd Kook Tijd
2porties 15minuten 25minuten
Porties Prep Tijd
2porties 15minuten
Kook Tijd
25minuten
Ingrediënten
Porties: porties
Ingrediënten
Porties: porties
Instructies
  1. Verwarm de oven voor op 200 graden
  2. Warm de olijfolie op en stoof de ui voor een drietal minuten , doe de knoflook erbij en stoof nog 1 minuut.
  3. Doe de spinzaie erbij samen met de paprika en zout. Bak voor een 5tal minuten tot de spinazie geslonken is
  4. Zet het spinaziemengsel even opzij
  5. Snij de zalm horizontaal door in het midden maar niet volledig door aan het einde , je moet hem kunnen open vouwen zonder de stukken volledig van elkaar te hebben
  6. Kruid de zalm met zout , peper en zeste van de limoen
  7. Leg de zalm open en leg het spinaziemengsel ertussen en vouw de bovenste flap zalm weer erover op.
  8. Doe de zalm op een bakplaat en plaats voor 15 minuten in de oven
  9. Smakelijk
Deel dit Recept

Geef een reactie