Zalmburger met dillesaus

Zo’n sappige, gegrilde burger met een fris slaatje, da’s op-en-top genieten.

Zalmburger met dillesaus
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Zalmburger met dillesaus
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Porties Prep Tijd Kook Tijd
4pers 15minuten 10minuten
Porties Prep Tijd
4pers 15minuten
Kook Tijd
10minuten
Ingrediënten
Porties: pers
Ingrediënten
Porties: pers
Instructies
  1. Rasp de limoenschil, pers de limoen uit. Meng het zalmgehakt met de limoenrasp, de helft van het limoensap, de helft van de dille en het ei.
  2. Schaaf de venkel in flinterdunne plakjes. Besprenkel ze met de rest van het limoensap.
  3. Meng de mayonaise met de mosterd en de rest van de dille.
  4. Vorm van het zalmmengsel 4 burgers en wentel ze door de bloem. Bak ze 6 tot 8 minuten in een beetje olie (keer ze halverwege op de andere kant).
  5. Snij de broodjes open en leg ze even op de grill. Beleg ze met sla, een schepje dillesaus, een zalmburger en plakjes venkel. Garneer met roze peperbesjes.
Deel dit Recept

Geef een reactie