Zarzuela

Authentieke spaanse vissoep!

Zarzuela
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Zarzuela
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Porties Prep Tijd Kook Tijd
8porties 15minuten 30minuten
Porties Prep Tijd
8porties 15minuten
Kook Tijd
30minuten
Ingrediënten
Porties: porties
Ingrediënten
Porties: porties
Instructies
  1. inktvis aanbakken op hoog vuur,ni te lang anders word hij taai.
  2. Leg daarna in een andere pan.(paellapan is ideaal)
  3. bak de zeeduivel en daarna de stukken heilbot en leg bij de inktvis.
  4. doe dit ook met de gamba’s en de langoustines.
  5. kook mosselen en venusschelpen even tot de schelpen open gaan.(hou apart)
  6. Vang het kookvocht op .
  7. bak daarna ui en look aan in de pan,roer daarna de tomatenstukjes erdoor.
  8. sherry ,laurier,zeezout,peper,cayennepeper en paprikapoeder bijvoegen.
  9. laat even bakken en schenk dan het kooknat van de schelpen erbij.
  10. schenk de saus over de vis en schaaldieren.
  11. leg alles goed in de saus en schik de schelpdieren op de vis.
  12. laat nog een 10 min pruttelen met eventueel even zilverpapier erover.
  13. eventueel nog bijkruiden naar smaak.
  14. versnipper en wat bladpeterselie over en serveer met wat citroen
Notities

recept door  Anneleen Heylen

Deel dit Recept

Geef een reactie