Zoete aardappel curry maaltijdsoep met toppings

FavoriteLoadingAan favoriete recepten toevoegen

Het is een makkelijk recept dat je binnen 30 minuten op tafel hebt.

Zoete aardappel curry maaltijdsoep met toppings
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Zoete aardappel curry maaltijdsoep met toppings
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Porties Prep Tijd Kook Tijd
4porties 20minuten 30minuten
Porties Prep Tijd
4porties 20minuten
Kook Tijd
30minuten
Ingrediënten
Porties: porties
Ingrediënten
Porties: porties
Instructies
  1. Kook alvast de spelt. Gebruik twee eenheden water en één eenheid spelt. Kook de spelt in 20 minuten gaar.
  2. Snijd de ui en knoflook fijn. Verwarm de kokosolie in een soeppan en fruit de ui en knoflook aan tot de ui glazig ziet. Voeg de curry madras kruiden toe en bak even mee tot het gaat geuren.
  3. Schil ondertussen de zoete aardappels en snijd ze in kleine blokjes. Voeg de zoete aardappel toe aan de pan en bak mee.
  4. Voeg 1 liter bouillon toe en breng aan de kook. Laat het geheel 15 minuten koken.
  5. Haal 2 soeplepels water uit de pan en zet apart. Pureer de soep glad. Voeg de kokosmelk en het sap van de twee limoenen toe.
  6. Rooster de cashewnoten kort in een droge pan. Hak de verse koriander zijn. Giet de spelt af.
  7. Giet de currysoep in vier kommen en verdeel de toppings erover.
  8. Eet smakelijk!
Notities
Deel dit Recept

Geef een reactie