Zoete aardappel – pompoencurry
Porties Prep Tijd
4porties 45minuten
Kook Tijd
50minuten
Porties Prep Tijd
4porties 45minuten
Kook Tijd
50minuten
Ingrediënten
Instructies
  1. Verhit de 2 eetl.olijfolie in een stoofpan en bak de ajuin met de look en de gember aan voor 1 à 2′.
  2. Doe er dan de zoete aardappelblokjes bij de stukken pompoen en de paprika.,ook de tomatenpuree, de kerriepoeder en indien gewenst de currypasta + peper en zout.
  3. Roer alles goed door elkaar en bak het al roerende zo,n 3 à 5′.
  4. Doe er de kokosmelk bij. Terug goed omroeren.
  5. Laat het dan zacht sudderen tot de groenten gaar zijn.
  6. Dan doe je er de tomaatjes bij en de peultjes, en de cashewnoten. wederom goed omroeren.
  7. Dan doe je er het sap van de limoen bij ,alsook de munt en de basilicum.
  8. Laat nog even staan en geniet van dit lekker gerecht.
Notities

Recept door Mathy Schelfhout