Zoete aardappeldip

Een lekkere spread op een cracker of een heerlijke dipsaus bij de borrel.

Zoete aardappeldip
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Zoete aardappeldip
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Prep Tijd Kook Tijd
15minuten 45minuten
Prep Tijd
15minuten
Kook Tijd
45minuten
Ingrediënten
Porties:
Ingrediënten
Porties:
Instructies
  1. Verwarm je oven voor op 200 graden en pof de zoete aardappelen. Halveer de grotere aardappels, dan zijn ze sneller gaar. Pof de aardappels in ongeveer 45 minuten zacht.
  2. Laat de aardappelen afkoelen en verwijder het velletje. Pureer vervolgens alle ingrediënten tot puree. Proef even en voeg naar smaak nog wat limoensap, zout of sesampasta toe.
  3. Schep de dip in een schone glazen pot en bewaar in de koelkast. Hij is extra lekker na een paar uur in de koelkast te hebben gestaan.
  4. Je kan deze dip vier tot vijf dagen bewaren in de koelkast.
Deel dit Recept

Geef een reactie