zoete aardappelstaafjes met asperges en groenteweelde

Een lekker, vullend gerecht perfect voor “meatless day”.

zoete aardappelstaafjes met asperges en groenteweelde
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
zoete aardappelstaafjes met asperges en groenteweelde
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Porties Prep Tijd Kook Tijd
1portie 10minuten 40minuten
Porties Prep Tijd
1portie 10minuten
Kook Tijd
40minuten
Ingrediënten
Porties: portie
Ingrediënten
Porties: portie
Instructies
  1. was de zoete aardappel grondig, droog af en snijd deze in mooie staafjes
  2. was de venkel, snijd de champignons en beleg alles op een bakplaat bekleed met bakpapier
  3. kruid de staafjes, de venkel en de champignons met paprikapoeder, cayennepeper, zwarte peper en fleur de sel
  4. steek dit in een voorverwarmde oven van 200°C en bak gedurende een half uur of tot alles beetgaar is
  5. ondertussen schil je de asperges en kook je deze naargelang de grootte en dikte af op 8 à 12 min
  6. tegelijkertijd kook je een ei tot hij hardgekookt is
  7. wanneer alles gaar is beleg je alles op een bord en serveer je dit met de zelfgemaakte mayonaise
Deel dit Recept

Geef een reactie