Zoete aardappelstoofpot

Deze stoofpot is heerlijk verwarmend en geeft je een instant cosy feeling

Zoete aardappelstoofpot
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Zoete aardappelstoofpot
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Porties Prep Tijd Kook Tijd
4porties 20minuten 40minuten
Porties Prep Tijd
4porties 20minuten
Kook Tijd
40minuten
Ingrediënten
Porties: porties
Ingrediënten
Porties: porties
Instructies
  1. Schil de zoete aardappels en snijd in kleine stukken.
  2. Kook ze in 10 minuten beetgaar. Snijd de winterwortel, ui en knoflook in kleine stukjes.
  3. Verwarm in een grote pan de kokosolie.
  4. Fruit de ui, knoflook, kurkuma, komijn en chilipoeder twee minuten, voeg daarna de tomatenpuree toe.
  5. Roer goed door elkaar. Giet de kokosmelk en tomatenblokjes erbij gevolgd door winterwortel en zoete aardappel.
  6. Breng je stoofpot aan de kook, wanneer deze kookt zet je het vuur laag en laat je hem nog een halfuur op laag vuur staan.
  7. Kook de bulgur volgens de instructies op de verpakking.
  8. Doe de kikkererwten en azijn bij de stoof, roer en serveer met de bulgur en verse bladspinazie.
Deel dit Recept

1 reactie

Geef een reactie