Zomers gevulde ananas

Breng kleur op je tafel met dit zalig recept

Zomers gevulde ananas
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Zomers gevulde ananas
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Porties Prep Tijd Kook Tijd
2porties 15minuten 25minuten
Porties Prep Tijd
2porties 15minuten
Kook Tijd
25minuten
Ingrediënten
Porties: porties
Ingrediënten
Porties: porties
Instructies
  1. Verwarm de oven voor op 180 graden.
  2. Snij de ananas in de helft en haal het vruchtvlees uit beide helften. Snij de helft van het vruchtvlees in kleine blokjes de rest vries je in voor latere doeleinden.
  3. Bedek de bladeren van de ananas met zilverpapier en leg de 2 helften voor 5 min in de oven om te drogen.
  4. Verhit wat olie in de wokpan en doe de eieren erin. Roer ze niet voor 30 sec en dan roer je snel tot crumble en zet ze even opzij.
  5. Verhit weer een beetje olie in de wokpan en bak de lenteui en look voor een halve minuut , doe daarna de diepvries erwten en wortelen erbij en bak deze mee voor enkele minuten.
  6. Zet de groenten even opzij en pak de rijst die je al gekookt hebt via de aanwijzingen op de verpakking. doe deze in de wok op een hoog vuur en voeg er de kokosmelk , soyasaus en kruiden erbij en wok deze enkele minuten.
  7. Voeg de groenten , ei , cashewnoten bij de rijst en vul de ananashelften op.
  8. Zet deze nog voor 10 minuten in de oven.
  9. Garneer met nog wat cashewnoten en smakelijk
Deel dit Recept

Geef een reactie