Zomerse meloenbruiser

Wil je van de zomer een heerlijk drankje op tafel zetten? Probeer deze gele bruiser! Heerlijk zoet met suikermeloen.

Zomerse meloenbruiser
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Zomerse meloenbruiser
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Ingrediënten
Porties:
Ingrediënten
Porties:
Instructies
  1. Schil de meloen en pel de limoen.
  2. Was de peren en doe deze samen met de meloen, gember en de limoen in de sapcentrifuge.
  3. Maak er een sapje van.
  4. Vul de glazen tot de helft en vul ze aan met het ijskoude mineraalwater.
  5. Naar keuze met ijs serveren.
Notities

Recept door the Philips chef

Deel dit Recept

Geef een reactie