Zwarte rijst met mango in een sausje van kokos

FavoriteLoadingAan favoriete recepten toevoegen

Niet in de mango stemming? Papaja, nectarine en banaan doen het ook goed.

Zwarte rijst met mango in een sausje van kokos
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Zwarte rijst met mango in een sausje van kokos
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Porties Prep Tijd Kook Tijd
2 porties 10minuten 25minuten
Porties Prep Tijd
2 porties 10minuten
Kook Tijd
25minuten
Ingrediënten
Porties: porties
Ingrediënten
Porties: porties
Instructies
  1. Giet de geweekte rijst af en spoel hem goed om.
  2. Doe de rijst samen met 400 ml water en een flinke snuf zout in een klein pannetje en breng aan de kook. Laat zo’n 20-25 zachtjes doorkoken tot de rijst zacht is, hij blijft echter wel een bite houden.
  3. Snijd ondertussen de mango in plakjes of blokjes.
  4. Verdeel de rijst over twee kommetjes of borden, giet de kokoscrème eromheen en garneer met de mango en een snuf chili. Ik hou ervan om nog wat extra zout toe te voegen, omdat dit de smaken ophaalt.
Deel dit Recept

Geef een reactie