Samenwerken

U hebt een boodschap? Wij bieden een podium!

Met het concept van Puur-Gezond bereiken wij op regelmatige basis een ruim publiek. Heb jij een boodschap die je wil verkondigen aan ons publiek, dan luisteren wij graag naar jou ideeën en voorstellen. Ben je benieuwd naar wat wij je kunnen bieden, en hoe groot het bereik via ons kan zijn, stuur dan gerust een mailtje naar puurgezondwebsite@gmail.com en we kunnen ongetwijfeld een interessante samenwerking uitwerken.

Enkele voorbeelden:

Advertorials

Wil je jou product of dienst voorstellen aan ons publiek? Dit kan bijvoorbeeld door middel van gesponsorde content. Dit kan ondermeer een review of productrecensie zijn, maar ook aan een recept, informatief artikel, weetje, …

Productplacement

Bij product placements wordt jouw product gebruikt op de foto inclusief vermelding en link naar je website.

Receptsponsor

Wil je graag jou naam of product aan een bepaald recept gelinkt zien? Heeft jou product of dienst een link met een recept. Dan kunnen wij dit specifieke recept “aanbieden in jou naam, met expliciete vermelding van product of naam en eventuele websitelink.

Winacties

Wil je de gebruikers van Puur-Gezond kennis maken laten maken met je product door middel van een winactie. Ook hiervoor staan wij open en kunnen wij iets op maat uitwerken.